30.3.06
Ήρα

Η μπαμπέσα-η πριγκηπέσα.

Όπως κάθε θεά πού σέβεται τον εαυτό της δρα μέσα στο σπίτι ως άλλη ιέρεια του ναού της, ακολουθώντας με ευλαβική τήρηση όλων των τελετουργιών και κάνοντας τους πιστούς της να παραληρούν στα γαβγίσματά της.

Δεν κάνει πίσω σε τίποτα, αλλά ξέρει να χρησιμοποιεί τις διαθέσεις μας με τον καλύτερο τρόπο, ώστε κάθε φορά να είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι μαζί της, γιατί αλλιώς θα την κάνουμε από το ναό με ελαφρά πηδηματάκια. Αν υποπτευθεί ότι η λατρεία μας γι αυτήν θα αμφισβητηθεί, κινεί γη και ουρανό για να προσκυνήσουμε ξανά.

Διαθέτει στο οπλοστάσιό της μία απίθανη ουρά και μία στρατιά από μπαλάκια που ‘κονόμησε από τις προσφορές στο βωμό της. Τα κοκαλάκια από δέρμα (προσφορές των πιστών της για καλή υγεία δοντιών) τα επιστρατεύει μόνο και μόνο για να δείξει ότι μας αγαπάει και λιγάκι. Να…. τόσο δα.

Κάνει νάζια απίστευτα και απαιτεί να την πασπατεύουν όλες της ώρες της ημέρας, αφού κάνει το μπάνιο της σε γάλα και βουρτσιστεί από τις υπηρέτριές της ως άλλη Κλεοπάτρα. Και φυσικά ακολουθεί το βασιλικό γεύμα με το αυστηρό διαιτολόγιο.

Όταν δεν περνάει το δικό της πεισμώνει και μας τιμωρεί όπως μας αξίζει:
Μας γυρνάει την πλάτη και απαξιεί να μας απευθύνει το λόγο για κανά δυο ώρες. Δεν απαντάει ούτε στις ικεσίες μας αλλά ούτε και στις προσευχές μας. Μετά όμως, επειδή είναι σπλαχνική κατά τ’ άλλα, έρχεται σ’ εμάς χρησιμοποιώντας ως όπλο την προαναφερθείσα υπέροχη ουρά της και το ύφος της βασίλισσας χιλίων καρατίων.

Όταν θέλει να κάνει το δικό της βγάζει το κριάρι από μέσα της και δε πα να χτυπιέσαι φίλε μου, εγώ θα το κάνω!

Λατρεύει τις μπανάνες και τα γλυκά και όταν μένει μόνη στο ναό της κάνει ό,τι μπορεί για να εντοπίσει τυχόν κομμάτια αλουμινόχαρτου με υπολείμματα σοκολάτας Παυλίδης, που έπεσαν από τις τσέπες των πιστών προσκυνητών της. Μετά βεβαίως κάνει εμετό, αλλά ας είναι καλά οι πιστές της που τη φροντίζουν. Δεν πειράζει, η απόλαυση μετράει.

Κοιμάται στο κρεβάτι της αρχιιέρειάς της, προσπαθώντας να πιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο με το ντελικάτο κορμάκι της. Ξυπνάει μαζί της και αρχίζει τη μέρα της με την πιστή τήρηση όλων των τελετουργιών και με όπλα την προαναφερθείσα υπέροχη ουρίτσα και τη φοβερή δύναμη των εκφραστικών της ματιών κάνει τα πάντα για να προσηλυτίσει καινούριιους πιστούς στη λατρεία της.

Αυτή είναι η ζουζούνα μας , κυρίες και κύριοι.

Μία ιστορία και μία εικόνα.
 
Από την Artanis στις 3:42 μ.μ. |


5 Comments:


Megali istoria ayta ta blog telkika. Gia liga deytera eniosa pos imoun ekei stin giafka sou ;-) Mou lepei oli i parea mas (symperilamvano kai tin Princess Ira)...

Filia

 

Anonymous Ανώνυμος, 30/3/06 7:57 μ.μ.



Είδες πού θα είναι πιό εύκολα;;;
Είμαστε τόσο μακριά κι όμως τόσο κοντά. :)))

Imtps

 

Blogger Artanis, 30/3/06 8:14 μ.μ.



Προσκυνώ την πριγκιπέσσα και δηλώνω παντοτινός της πιστός.
(Χαδάκια στο πηγούνι...)

 

Blogger cyrus, 30/3/06 9:15 μ.μ.



Νοσταλγώ, και σας αγαπώ...

 

Blogger hippy, 31/3/06 11:18 μ.μ.



Κι εμείς xp!!!!!!!!!!!
Άντε και καλή αντάμωση!!!

 

Blogger Artanis, 1/4/06 3:51 π.μ.