8.1.07
Διαφωνία με επιχειρήματα.
Κάπως έτσι κύλισε η χτεσινή μέρα στην γειτονιά μας:



Γιατί; Τι να σας πω...

Περάστε από τον JustAnotherGoneOff‚ , τον Μαύρο Γάτο, τον Πάνο και τους e-roosters, μπείτε και στα άλλα blog που δίνουν τα παιδιά, διαβάστε και τα σχόλια, στα οποία έχουν γραφτεί πολλές απόψεις, και ό,τι καταλάβατε, καταλάβατε.

Το κακό είναι ότι ο Παναγιώτης Βρυώνης έκλεισε και το monitor και το blog του και μαζί όλα τα λινκ, στα οποία εξηγεί τους λόγους. Εύχομαι να ξαναγυρίσει στην γειτονιά το συντομότερο. Μέχρι τότε, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παναγιώτη που έφτιαξε το monitor και μας έδωσε την δυνατότητα να φτιάξουμε μια μεγάλη γειτονιά.
 
Από την Artanis στις 12:04 μ.μ. |


6 Comments:


Ας ελπίσουμε ότι δεν θα επαληθευθεί και η συνέχεια του σκετς (όπου ο τύπος πάει να διαμαρτυρηθεί στη διεύθυνση της κλινικής και πέφτει στο ‘being hit on the head lessons’).

 

Blogger Yannis H, 8/1/07 2:55 μ.μ.



yannishshsh, λοοοοοολ! Φοβερή σκηνή! Στο you tube υπάρχει ολόκληρο το σκετς, αλλά είναι 6 λεπτά.
Δεν νομίζω, καλά θα πάνε τα πράγματα. Ίσως δούμε και καινούρια πράγματα και το μόνιτορ βελτιωμένο. Απλώς, πικράθηκαν πολλές ψυχές και νομίζω, περισσότερο απ' όλους ο vrypan και ήταν κρίμα.

 

Blogger Artanis, 9/1/07 9:50 μ.μ.



ημίαιμε, thnx. Oι ένδοξοι Monty ροκάρουν....

 

Blogger Artanis, 9/1/07 9:52 μ.μ.



Ευχαριστούμε

Κρίμα

Ελα τώρα

Ελα πίσω!

:(((

 

Blogger Aphrodite, 11/1/07 1:33 π.μ.



Άφρο, ξαναγύρισε και δριμύτερος, αλλά όχι το μόνιτορ....Κάτι σκέφτεται να το δώσει αλλού, ποιος ξέρει, ήδη γίνονται και προσπάθειες από άλλους, αλλά το θέμα είναι ότι ξαναγύρισε στο χωριό και αυτό είναι καλό.
:-)

 

Blogger Artanis, 11/1/07 4:37 π.μ.